• Jachthaven Port Aventura,2400 Mol
  • +32(0)486 23 90 05 (Rene Baldewijns) of +32(0)485 37 02 30 (Katty Vermeulen)
  • Jachthaven Port Aventura,2400 Mol
  • +32(0)486 23 90 05 (Rene Baldewijns) of +32(0)485 37 02 30 (Katty Vermeulen)

De “WheelWaver”…heel makkelijk zelf op en af te rijden en simpel te bedienen door een rolstoelgebruiker. Sturen gebeurt met de hulp van een joystick en de boot is elektrisch aangedreven. De begeleider moet zelfs niet mee de boot op. Deze zelfstandigheid vinden personen in een rolstoel geweldig want zo krijgen ze pas echt hun vrijheid en onafhankelijkheid terug. Wij gaan voor IEDEREEN MOBIEL OP HET WATER!!

Hierop verder bouwend, kwamen we in 2017 naar buiten met het allereerste “watertreintje”, deze werd uitvoerig getest en gedoopt als de “FloatXpress”. Vanaf de Paasvakantie tot eind september/oktober (afhankelijk van het weer) kan je voor een watertochtje terecht in onze Thuishaven Zilvermeerhaven Port Aventura te Mol.

Onder ons motto “wij laten echt niemand aan de kant staan” was een (voor ons logische ) volgende stap het bouwen van “water-wagonnetjes” voor rolstoelers.

Zo kunnen zowel de mobiele als de minder mobiele mensen gelijktijdig genieten van een rustig & relax tochtje op het water. Uniek hierbij is wel dat wij de rolstoelers met hun EIGEN rolstoel op het water kunnen zetten.

Aangezien wij hierin heel “mobiel” zijn en niet gebonden aan 1 plaats, is het onze bedoeling om de FloatXpress (watertrein) met inbegrip van de rolstoelwagonnetjes op verschillende waterlocaties in te zetten. We hebben immers plaats voor 10×2 personen of 10 rolstoelers. Het perfecte aantal plaatsen dus om er een leuke activiteit op verplaatsing mee te doen.

 

Steun ons!

Naast het verbeteren van onze “Crazy-vloot” zodat iedereen hiervan op en top kan genieten, is de volgende “uitdaging” hierbij zorgen voor het juiste vervoersmateriaal om de hele FloatXpress-Watertrein te transporteren naar de verschillende plaatsen.

Hiervoor hebben we JULLIE HULP nodig!!

Als vzw trachten wij dan ook dit verhaal “levend” te houden door eigen “crowd-FUN-things“. Onze inkomsten worden prioritair gebruikt om technische uitvindingen te ontwerpen, testen, verbeteren waardoor we andersvalide mensen de mogelijkheid bieden om van de natuur en de watersport te genieten door er voor te zorgen dat zij zich zelfstandig of onder begeleiding kunnen verplaatsen op het water.

“Minder mobiele mensen meer mobiel maken een dankbare hobby” 

Naast het steunen van dit nobele doel worden jullie ook zelf nog eens het hele zomerseizoen in de watten gelegd door enkele ontspannende “tegenprestaties” die wij jullie tijdens de zomermaanden kunnen leveren. Zowel jijzelf, je vrienden/ collega’s/ werknemers… krijgen een mooie beloning voor de geleverde bijdrage aan ons goede doel: een tochtje met één van onze Electric Paddles al dan niet met een “Diner on the water” of wat andere Waterfun (op afspraak).

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.